بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی

بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی درتاریخ اول اسفند۹۷

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۷۴۵ اخبار مرکز
مرکز تحقیقاتی مواددندانی جهت تشویق پژوهشگران علاقمند به انجام پژوهش های بین رشته ای بازدیدی در تاریخ اول اسفند ۹۷ از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار خواهد کرد.کلیه اساتید ,دستیاران و دانشجویان رشته های مرتبط(دندانپزشکی,شیمی,پلیمرو...) می توانند دراین بازدید حضور داشته باشند.
بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی درتاریخ اول اسفند۹۷

مرکز تحقیقاتی مواددندانی جهت تشویق پژوهشگران علاقمند به انجام پژوهش های بین رشته ای بازدیدی در تاریخ اول اسفند 97  از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی  ایران برگزار خواهد کرد.کلیه اساتید دستیاران و دانشجویان  رشته های مرتبط می توانند دراین بازدید حضور داشته باشند.

مسئولان مرکز مواددندانی در این بازدید همراه علاقمندان خواهند بود .بازدید از ساعت 8صبح لغایت12 ظهر صورت خواهدپذیرفت وسیله ایاب و ذهاب از درب دانشکده دندانپزشکی مهیا می باشد.

شماره تماس  مرکز 22549435

وب سایت مرکز جهت ثبت نام علاقمندان: http://dmc.iautmu.ac.ir/fa