بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی

بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی درتاریخ اول اسفند۹۷

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۷۴۵ اخبار مرکز
مرکز تحقیقاتی مواددندانی جهت تشویق پژوهشگران علاقمند به انجام پژوهش های بین رشته ای بازدیدی در تاریخ اول اسفند ۹۷ از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار کرد.
بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی درتاریخ اول اسفند۹۷

مرکز تحقیقاتی مواددندانی جهت تشویق پژوهشگران علاقمند به انجام پژوهش های بین رشته ای بازدیدی در تاریخ اول اسفند 97  از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی  ایران برگزار کرد

.این فعالیت با حضور جمعی از دانشجویان علاقمند و اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد و اساتید مدعو انجمن  زیست مواددندانی و دانشگاه شهید بهشتی با هماهنگی مرکز تحقیقاتی مواددندانی دانشکده دندانپزشکی صورت پذیرفت.

در این برنامه علمی ؛ آشنایی با فعالیت های پژوهشگاه و واحدهای تابعه صورت گرفت , از آزمایشگاه های آنالیز حرارتی؛ طیف سنجی؛ کروماتوگرافی؛ رزونانس مغناطیسی؛ داینامیک مکانیکال و رئولوژی بازدید به عمل آمد.

برخی خدمات قابل ارائه در پژوهشگاه فوق شامل موارد زیر می باشد:

- آنالیز عنصری مواد

-انواع کروماتوگرافی

-بررسی وزن مولکولی پلیمرها-FTIR

-بررسی خصوصیات مکانیکی-NMR

-بررسی خصوصیات رئولوژیک و...

در حال حاضر این خدمات جهت انجام ایده های پژوهشی، انجام پایان نامه و طرح های دانشجویان و هیات علمی قابل ارائه می باشند.  ضمناً در مورد نحوه ی همکاری و استفاده از امکانات آموزشی ، پژوهشی پژوهشگاه مذاکرات اولیه به عمل آمد.و مقرر شدبا تکیه بر تعاملات بین مرکزی ازین پس دانشجویان دندانپزشکی با ارائه  پروپوزال تکمیل شده و دریافت معرفی نامه  از مرکز تحقیقات مواددتدانی خدمات مورد نظر خود را از پژوهشگاه دریافت نمایند..

شماره تماس  مرکز   22549435

ووب سایت مرکز جهت ثبت نام  علاقمندان جهت بازدید های  علمی بعدی:

: http://dmc.iautmu.ac.ir/fa