آشنائی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی با فعالیت های مرکز تحقیقات مواددندانی

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۹ کد : ۶۰۲ اخبار مرکز
جلسه دوم آشنائی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی با فعالیت های مرکز تحقیقات مواددندانی در ساعت۱۴الی ۱۵ مورخ ۹۷/۹/۲۸ درمحل مرکز واقع در ساختمان شماره ۳ طبقه بالای پشت بام برگزار شد

جلسه  دوم آشنائی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی با فعالیت های مرکز تحقیقات مواددندانی در تاریخ 97/9/28 برگزار شد .

دراین جلسه دانشجویان با نحوه فعالیتهای مرکز آشنا شده و سوالات خود را مطرح نمودند.ضمنا رئیس مرکز از ایشان درخواست کرد درمورد نگارش پایان نامه و طرح های در ارتباط با حوزه فعالیت مرکز با یکدیگر تعامل نمایند.

همچنین این مرکز توانمندی لازم درمورد برگزاری کارگاههای پژوهشی مورد نیاز دانشجویان درحوزه فعالیت مرکز را دارا می باشد.وقادراست به دانشجویان علاقمند کمک های لازم درمورد پردازش ایده,نگارش مقاله,سابمیت و اخذ پذیرش و...را ارائه نماید.