برگزاری جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات مواد دندانی

۲۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۴ کد : ۳۲۱ اخبار مرکز

اولین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقاتی مواددندانی در سال ۹۷ با حضور  جناّب آقای دکتر هاشمیان معاون محترم پژوهش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی, رئیس مرکز و۷نفر از اعضای این مرکز در سالن کنفرانس دانشکده دندانپزشکی  در تاریخ 97/8/1برگزار شد.

در این جلسه رئیس مرکز  ضمن خوشامدگوئی به معاون محترم پژوهش دانشگاه علوم پزشکی و اعضا, از مساعدت رئیس و معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی  جناب آقای دکتر حراجی ودکتر آرش عزیزی سپاسگذاری کردندو گزارشی از تاریخچه تاسیس, اعضای هیات موسس, رتبه مرکز درارزشیابی سال 95و96 و اقدامات انجام شده در مدت انتصاب خود ارائه دادند و اقداماتی که در حال پیگیری می باشد  نیز بیان نمودند, جناب آقای دکتر هاشمیان ضمن معرفی حوزه پژوهش, درباره مسوولیت مراکز تحقیقاتی و تبیین لوگوی استاندارد و تهیه طرح استراتژازیک و گانت چارت عملیاتی مرکز توضیحاتی ارائه دادند..

در انتهای جلسه فوق  ابلاغ اعضای  رسمی شورا ی پژوهشی مرکز اهداشد و اعضا  از  مکان و امکانات مرکز دیدار کردند.

( ۱ )